Safedrive Pro

1499,99kr Eks. mva.

Safedrive Pro: Norges mest kjøpte trafikkalarm. Varsler om farer og hindringer langs veien, som fotobokser, fartsmålinger og dyr i veibanen.  -Tillegg: Abonnement: 199,- /mnd. (Ingen bindingstid)  -Bedriftskunder kan ta kontakt for tilbud på abonnement. Produktbeskrivelse: Enheten varsler om hindringer i veibanen og kontroller i nærheten av brukeren, basert på informasjon fra deres server og GPS-lokasjon til…

SKU: GPS-Tracker
Category:

Beskrivelse

Safedrive Pro: Norges mest kjøpte trafikkalarm. Varsler om farer og hindringer langs veien, som fotobokser, fartsmålinger og dyr i veibanen.

 -Tillegg: Abonnement: 199,- /mnd. (Ingen bindingstid) 

-Bedriftskunder kan ta kontakt for tilbud på abonnement.


Produktbeskrivelse:

Enheten varsler om hindringer i veibanen og kontroller i nærheten av brukeren, basert på informasjon fra deres server og GPS-lokasjon til enheten. Varslene visualiseres på skjermen, med avstand til nærmeste hindring/kontroll, samt lyd- og lysvarsel når bruker nærmer seg kontrollstedet eller område med fare.

Safedrive mottar informasjon om hindringer, farer og kontroller langs veien fra nøye utvalgte kilder, deriblant deres brukere, sosiale medier, sms-tjenester og varslingsapplikasjoner. de har et døgnbemannet kundesenter, som kontrollerer og kvalitetssikrer alle varslinger før disse sendes ut til deres brukere.

 

Product ID: GPS-Tracker

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Safedrive Pro”